Založ si blog

Stabilita? Poriadok? Sociálne istoty? Prosím vás a kde?

Názov článku je parafrázou jednej zo scén českej komédie „Slunce, seno a pár facek“. V tejto scéne Škopková (Helena Ružičková) presviedča tlustého Jozefa (Jiří Ružička), že není tlustý. Tlustý Jozef je naozaj pri tele, ale Škopková, keďže sa snaží nájsť ženícha pre svoju dcéru túto realitu nevníma.

Na nešťastie podobne je to na Slovensku s voličmi Smeru I a Smeru II. Netvrdím, že by sa niekto chcel s RF004-kou oženiť, to nie, ale láska k RF004-ke, ktorú k nemu cítia jeho voliči je bohužiaľ nekonečná a je mimo realitu.

Nová vláda RF 004-ky bola vymenovaná 25.10.2023. v týchto dňoch žiada vláda o dôveru v parlamente. Akú stabilitu, poriadok a sociálne istoty predviedla za tie tri týždne?. Vymenujem pozitíva aj negatíva.

Máme premiéra RF004, ktorý má doma pre svojich voličov silné reči, ale v Bruseli a v centrále NATO sa našťastie správa slušne pro európsky a čiastočne aj pro ukrajinsky.

Minister obrany aj s RF004-kou pred voľbami hlásal, že obrannú dohodu dohodu s USA treba zrušiť. Zvolávali sa mítingy, na billboardy sa nalepovali „zradcovia“ Dnes je situácia taká, že Smer o zrušení dohody nehovorí, hovorí o akejsi korekcii. Celé to dopadne tak, že sa zmení typ a veľkosť písma na zmluve. Keď ku zmene typu a veľkosti písma pridajú Smer I a Smer II pár marketingových viet, tak voličom Smeru to samozrejme bude stačiť. Pre Slovensko bude pokračovanie dohody s USA dobrou správou.

Teraz som sa 2- 3 hodinky snažil nájsť ďalšie pozitíva. Použil som aj gugeľ a nič. Takže teraz negatíva. A že ich je.

RF004 obmedzil vstup niektorým médiám na úrad vlády. Veď priamo na tlačovkách by sa mohli klásť otázky, ktoré by neboli schválené Úradom vlády a to je predsa neprípustné.

V prípade zmanipulovanej nahrávky, ktorou RF004-ka útočil na prokurátorov, obvinili bývalého riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského a expolicajta Mariána Kučerku, ktorý je na úteku. Manipuláciu s nahrávkou potvrdila policajná expertíza.

Minister vnútra spolu RF004-kou urobili divadielko o hermetickom uzavretí hraníc v Rajke na dve hodiny.

Minister vnútra v súvislosti s Čurilovcami a viceprezidentom PZ konal protiprávne, rozhodli súdy.

Minister vnútra počas troch týždňov vymenoval už druhého dočasného prezidenta PZ.

Minister vnútra odvážne a nebojácne poslal prezidenta PZ Štefana Hamrana na tri dni do Popradu.

Minister spravodlivosti má v pláne znižovať tresty za korupciu.

Štátnym tajomníkom ministerstva spravodlivosti sa stal Gašpar mladší, ktorý v rozhovoroch s Parom na chate spomínal aj Daniela Lipšica a neskrýval svoj hnev. „Keď ich odsúdia, tak ja od…em Lipšica. To ti garantujem, mu od…em hlavu,” hovorí Parovi.

Marek Para spomína Lipšica v ďalšej časti nahrávok. „Jedine, že ho zrazíme na prechode aj bez ponožiek,“ vyhlasuje.

Ministerka kultúry dokázala, že vie používať umelú inteligenciu. Snáď v budúcnosti nájde aj tú vlastnú a nebude ju váhať použiť.

Štátny tajomník ministerstva kultúry má v pláne iniciovať intronizáciu Ježiša Krista za kráľa Slovenska.

Minister sociálnych vecí zrušil trináste dôchodky v roku 2023.

Minister sociálnych vecí zrušil rodičovský dôchodok v roku 2024.

Minister sociálnych vecí zrušil rodičovský dôchodok a nahradil ho 2%, čo v praxi znamená, že o 2% sa budú deliť dôchodcovia, mládež, ľudia ťažko zdravotne postihnutí a mnoho ďalších ľudí.

Minister školstva má v pláne zaviesť regionálne platy, hoci učiteľ v Humennom, Michalovciach, Rimavskej Sobote či v tej najmenšej dedine robí úplne rovnakú prácu, ako učiteľ v Bratislave.

Podpredseda parlamentu Blaha dokázal nebojácne vo svojej teplej kancelárii zvesiť zo steny fotku prezidentky Slovenskej republiky a nahradiť ju Che Guevarom. Samozrejme, ako správny revolucionár po tomto odvážnom čine nezabudol vo svojej teplej kancelárii zovrieť pästičku.

a Andrej Danko rieši Národnje meničko

Takže na záver nie stabilita, poriadok a sociálne istoty ale Bordel, Špina a Sociálny teror.

A, že vraj „padni komu padni“

28.01.2024

Dňa 26.1.2024 sa v Košiciach stala dopravná nehoda, ktorá bola zaznamenaná kamerou v autobuse MHD. Dňa 27.1.2024 bol tento záznam zverejnený. Dopravná nehoda vládneho politika Danka, ktorú takisto zaznamenala kamera MHD do dnešného dňa zverejnená nie je. Presne tak ako v komunizme mala komunistická strana vlastné ozbrojené zložky – Ľudové milície, presne tak majú [...]

A titul podržtaška roka 2023 získava…..

11.12.2023

Ešte do nedele do 13.00 hod som bol presvedčený, že svoj hlas do ankety „Podrž taška roka 2023“ pošlem pánovi Petrovi P. V nedeľu som sa ale dostal do pochybností. V relácii „Na telo“ hovoril pán Matej Š.E. o tom ako zákon platí pre všetkých rovnako. O niekoľko minút potom RF004 kritizuje NAKA, že obvinila poslanca Smeru Gašpara. Pán Matej Š.E., [...]

Divadielko pokračuje

31.10.2023

Nechápem prečo štát na 655 kilometrovú hranicu nenasadí každých 50 metrov policajta alebo vojaka a to systémom 24/7, veď Fico ešte v septembri v tom nevidel žiadny problém. A terazky také trochárčenie. Iba kopec policajných áut, psy, drony, policajná tatrovka. A aj to len na jednom prechode a možno na jednu hodinku. No preto, lebo lacnejšie je urobiť jednorazové divadielko [...]

Požiar v bratislavskej Rači, horiaci vlaku

V bratislavskej Rači horí železničný vagón. Zasahujú hasiči

15.05.2024 17:49

Na mieste zasahujú záchranné zložky.

Súd za smrť Djindjiča

V Európe atentátnici zabili premiérov Srbska a Švédska

15.05.2024 17:15, aktualizované: 17:59

Výber útokov na popredných politikov v Európe za posledné roky

peter112

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 23253x
Priemerná čítanosť článkov: 3322x

Autor blogu

Kategórie